Teamwork is de basis voor een goed resultaat

In de zomer van 2006 is Avydo opgericht door een tweetal ondernemers, namelijk de heren René Duijkers en Eric Verbaandert. Tegenwoordig hebben zij een sterk team van medewerkers om zich heen gebouwd. De medewerkers van Avydo vervullen een onmisbare rol in het proces van dienstverlening. Bij Avydo is het teamwork de basis om u goed van dienst te kunnen zijn.

Herschaalde kopie van shoot 065

Team

Avydo hecht veel waarde aan het werken in teamverband. Momenteel bestaat het Avydo-team uit 10 sterke krachten, welke verdeeld zijn over diverse afdelingen. Door een nauwe samenwerking kunnen onze professionals profiteren van elkaars expertise. Op deze manier kan Avydo u optimaal van dienst zijn!

Partners

Avydo staat vanaf de oprichting onder leiding van een tweetal partners, namelijk Eric Verbaandert en René Duijkers.

Eric Verbaandert

Eric Verbaandert is ongeveer 32  jaar werkzaam als fiscaal adviseur in de MKB-sector. In het verleden is hij ondermeer vennoot geweest van een tweetal vergelijkbare accountantskantoren.

Voornamelijk op grond van opleiding en ervaring is hij gespecialiseerd in het combineren van de fiscale met de bedrijfseconomische advisering. Met hart voor zijn klanten adviseert hij bedrijven en particulieren op het fiscale terrein in brede zin.

Rene Duijkers

René Duijkers is ongeveer 28 jaar werkzaam als adviseur en accountant voor MKB-ondernemers. Naast de bekende diensten heeft hij als adviseur / accountant veel ervaring opgedaan op het gebied van fiscale advisering, due diligence en uiteenlopende bedrijfseconomische advisering.

Een belangrijke specialisatie is het begeleiden van de MKB-ondernemer in diens persoonlijke groei. Daarnaast fungeert hij als 'sparring' partner voor ondernemers voor fiscale optimalisering, strategiebepaling, het stellen van doelen en het meten van resultaten.