De geschiedenis van Avydo

Avydo is middels een overname opgericht op 1 juli 2006. In deze relatief korte bedrijfsgeschiedenis heeft Avydo zich echter sterk ontwikkeld. Bedreigingen zijn omgezet in kansen. Vervolgens zijn de kansen aangegrepen om er sterktes van te maken. Dit betreft een continue ondernemingsproces. Avydo heeft als ondernemer ervaring opgedaan waarmee u geadviseerd kan worden.

Eric en Rene 2

Geschiedenis

In de zomer van 2006 hebben René Duijkers en Eric Verbaandert Avydo opgericht na overname. Door het aanbieden van een ‘full-serviceconcept’ heeft Avydo zich sterk in de regionale markt gevestigd. In eerste instantie is Avydo zich gaan richten op de regio Venray, Horst, Nieuw-Bergen met al hun kerkdorpen.

Waar vele concurrenten bleven hangen in de achterhaalde accountantgedachte, is Avydo meegegaan met de vraag naar advies van de klanten. Door de nadruk te leggen op advisering heeft Avydo een prachtige klantenkring opgebouwd. Ondernemers werken graag vanuit hun vakmanschap en het is mooi dat Avydo hen als vakman mag begeleiden.

Meer geschiedenis wordt geschreven…