Ook Avydo verschijnt regelmatig in beeld

Voor veel bedrijven is het goed om in beweging te blijven. Media-aandacht krijgen en nemen heeft namelijk invloed op het marktbeeld. Ook Avydo staat niet stil. Daarom kunt u hier terugvinden wanneer Avydo in de diverse media verschenen is.

media-kranten

Avydo heeft nieuws te melden

Sponsor in beeld bij Tennis Club Venray

Vrijdag 28 mei 2010
Bij sportvereniging TCV kreeg Avydo de kans om zich als 'Sponsor in beeld' te profileren. Met de tennissende doelgroep in het achterhoofd is de volgende advertorial door Avydo opgesteld. Creatief en verrassend.
Download artikel...

Avydo lanceert nieuwe website

Maandag 12 april 2010
De afgelopen maanden heeft Avydo veel werk verzet om een nieuwe website te realiseren. Vrijdagochtend werd de website officieel online. Met meer en nieuwe informatie hoopt Avydo u als ondernemer beter van dienst te kunnen zijn. In de eerste drie dagen had de website dagelijks gemiddeld 90 unieke bezoekers en meer dan 400 paginaweergaves. Mede door het voortdurend geupdate kenniscentrum verwacht Avydo de komende periode een groei van het bezoekersaantal.

Lely Center wint Venrayse ondernemersprijzen

Peel en Maas januari 2010
Nadat Avydo met trots mocht verkondigen dat drie klanten genomineerd waren voor de Venrayse ondernemersprijzen, is Lely Center Venray verkozen tot winnaar volgens de vakjury. In de Peel en Maas heeft Avydo de winnaar met veel trots gefeliciteerd.
Download artikel...

Avydo hofleverancier genomineerden

Magazine Fanray december 2009
Drie jaar bestaat Avydo Accountants en Belastingadviseurs. Destijds startten René Duijkers en Eric Verbaandert een nieuw kantoor in Venray. Avydo is dit jaar hofleverancier van de genomineerden van de Venrayse Ondernemersprijzen.
Download artikel...

Sponsor van de maand

MHCV-Nieuwsbrief juli 2009
Elke maand brengt Mixed Hockey Club Venray een informatieblad uit voor alle leden en sponsors. In de eerste editie werd Avydo uitgenodigd om kort en krachtig zich te profileren.
Download artikel...