Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Op diverse manieren geeft Avydo invulling aan de maatschappelijke betrokkenheid van de organisatie. Reden hiervan is dat Avydo veel waarde hecht aan het plezier en succes binnen Venray. Het MVO-beleid van Avydo is ondermeer terug te zien in de sponsoring en het aanmoedigen van de ontwikkeling van studenten.

straat

Sponsoring

De maatschappelijke betrokkenheid van Avydo is ondermeer terug te vinden in de gekozen sponsorobjecten.

SV Venray

SV Venray is de grootste voetbal­vereniging in Venray. Het eerste elftal is momen­teel actief in de Hoofd­klasse B van de zondag­amateurs. Omdat Avydo oog heeft voor de toekomst is men sponsor geworden van de mini F’jes. De getalent­eerde voetballertjes zijn door Avydo voor­zien van shirts van grote voetbal­clubs.

Website: www.svvenray.nl

RKVV Volharding

RKVV Volharding is een voetbal­vereniging van Vierlings­beek. De vereniging kent ongeveer ruim 400 actieve leden en is al opgericht in 1914. Het eerste elftal speelt in de tweede klasse. Avydo is sponsor van het score­bord van het hoofd­veld.

Website: www.rkvv-volharding.com

Mixed Hockey Club Venray

Mixed Hockey Club Venray is de hockey­club van Venray. De club met een rijke historie is tegen­woordig hard op weg om uit een dal te klimmen. Met twee kampioen­schappen op rij is Avydo trotse shirt­sponsor van het eerste heren­elftal.

Website: www.mhcv.nl